Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Συμβουλές
Γάμος, διοργάνωση γάμου, netGamos.gr

Συμβουλές πριν το γάμο

Πριν ξεκινήσετε την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια, διαβάστε τα μυστικά και συμβουλές που ακολουθούν, προσφορά των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το netGamos.gr.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν!

 

Συμβουλές από την αισθητικό Ντένια Κουτσουδάκη...
- Προβλήματα ακμής και θεραπεία με Ruacutan
- H λευκαντική αγωγή για το πρόσωπο τι προβλήματα λύνει και πως γίνεται;
- Την ημέρα του γάμου σας πρέπει να λάμπετε!
Διαβάστε περισσότερα...

 

Συμβουλές από τη ψυχολόγο Ελισάβετ Γεωργίου

- Είναι όλα έτοιμα; Διαβάστε περισσότερα...

- Πήρα τη σωστή απόφαση; Διαβάστε περισσότερα...

- Όταν όλοι έχουν άποψη για το δικό σας γάμο!!! Διαβάστε περισσότερα...

 

Συμβουλές για το catering - επιλογή αίθουσας


Οι μελλόνυμφοι πρέπει να προσέξουν το θέμα των ημερομηνιών. Καλό είναι το ζευγάρι να κλείνει πρώτα τον χώρο εκδήλωσης και μετά την εκκλησία, καθώς η εκάστοτε αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει μόνο μια εκδήλωση ανά ημέρα σε αντίθεση με την εκκλησία όπου μπορούν να τελεστούν τέσσερα διαφορετικά μυστήρια ημερησίως.

 

Η επίσκεψη στους ενδεχόμενους χώρους εκδήλωσης καλό είναι να γίνεται παραπλήσιες ώρες με την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η δική σας εκδήλωση, ώστε να είναι δυνατόν να ελεγχθεί το θέμα του φωτισμού, της θέας, του χρόνου διαδρομής κ.ο.κ.

 

Όταν παραλαμβάνετε μια προσφορά από μια εταιρεία διοργάνωσης γάμων, ενδείκνυται να ελέγχετε με προσοχή τι περιλαμβάνεται και τι όχι στις παροχές υπηρεσιών και στην τιμή π.χ. parking, προσωπικό εξυπηρέτησης, μουσική, ηχητική κάλυψη, ωράριο χώρου και dj, διακόσμηση τραπεζιών και αίθουσας και φυσικά ο φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ).

 

Θα βοηθούσε ιδιαίτερα να δοκιμάσετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του αριθμού των καλεσμένων ώστε οι προσφορές που θα λάβετε από την εταιρεία διοργάνωσης να είναι κοντά στην πραγματική (τελική) τιμή.

 

Θα ήταν έξυπνο να μην κλείσετε εκκλησία σε κοντινή απόσταση από τον χώρο όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση γιατί εάν δεν έχουν προσκληθεί όλοι οι καλεσμένοι και στην δεξίωση, μερικοί θα παρεξηγηθούν και εσείς θα αισθανθείτε αμήχανα.

 

Πολλές εταιρείες προσφέρουν ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή και Κυριακή. Εάν δεν συντρέχει σημαντικός λόγος να γίνει η γαμήλια δεξίωση το Σάββατο, σας διαβεβαιούμε ότι το μεσημέρι Κυριακής ενδείκνυται ιδιαίτερα για γλέντι.


Συμβουλές για μια πετυχημένη δεξίωση σχετικά με την ηχητική και φωτιστική κάλυψη

 

 

Η μουσική αναμονής & φαγητού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία της βραδιάς έτσι ώστε να μην βαρεθούν οι καλεσμένοι.

 

Η δυνατή μουσική ξεσηκώνει τον κόσμο

 

Η σωστή ηχητική κάλυψη εξαρτάται από τον χώρο σε συνάρτηση με τον αριθμό των καλεσμένων.

 

Η σωστή σειρά των τραγουδιών για την διασκέδαση του κοσμου.

 

Η εμπειρία του DJ για την κατάλληλη αλλαγή κομματιών σε σχέση με το κέφι των καλεσμένων.

 

Σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα ενός γάμου παίζουν τα φωτιστικά μηχανήματα.

 

Η είσοδος του ζευγαριού στον χώρο πρέπει να είναι ξεχωριστή και εντυπωσιακή.

 

Η εναλλαγή χρωμάτων δημιουργεί μία ζεστασιά στον χώρο.

 


10 συμβουλές πριν το γάμο!!!

 

Ήρθε η στιγμή. Σε μερικές μέρες παντρεύεστε και χιλιάδες πράγματα στριφογυρίζουν στο μυαλό σας. Κι όμως, αν θέλετε να λάμπετε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, το μόνο που δε χρειάζεστε είναι άγχος. Το ΝΕΤ Γάμος ρώτησε γυναίκες που πέρασαν από αυτή τη διαδικασία και σας μεταφέρει τις συμβουλές τους:

 

Λίγες ημέρες πριν το γάμο θα πρέπει να κοιμάστε αρκετά και να ξεκουράζεστε. Η ηρεμία είναι απαραίτητη γι' αυτό...

 

...μη δίνετε σημασία σε αυτά που σας λένε άνθρωποι όχι πολύ κοντινοί σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις, μην παίρνετε τα πάντα κατά λέξη, κρατήστε την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε ότι όλοι θέλουν να έχουν ένα λόγο σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση αλλά κυρίως...

 

...μείνετε ήρεμες, προσπαθήστε να διατηρείτε ομαλή τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Στο κάτω κάτω και αυτός έχει άγχος και ίσως είναι ο μόνος που θα πρέπει να μετράει περισσότερο για σας.

 

Μην αφήνετε πολλές εκκρεμότητες για το τέλος. Προσπαθήστε να ετοιμάσετε αρκετά νωρίς τις σημαντικές δουλειές και...

 

...μην ξεχάσετε να γράψετε τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων σας κάτω από το παπούτσι σας όπως και να φοράτε...

 

...κάτι καινούριο, κάτι δανεικό, κάτι γαλάζιο και κάτι παλιό, έτσι, για τις παραδόσεις.

 

Ναι στη δίαιτα αλλά χωρίς άγχος. Όσο αγχώνεστε τόσο δε θα χάνετε βάρος, οπότε, με ηρεμία θα καταφέρετε περισσότερα, αν το συνδυάσετε με...

 

...περιποίηση προσώπου - σώματος τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν την τελετή.

 

Για να πάνε όλα κάλα και να περάσουν όλοι αξέχαστα, προσέξτε πώς συνδυάζετε τους καλεσμένους σας στο τραπέζι του γάμου. Προσπαθήστε να εντάξετε τους καλεσμένους στη σωστή παρέα, με κοινά χαρακτηριστικά, γιατί, μην ξεχνάτε, θα περάσουν αρκετή ώρα μαζί.

 

Τέλος, μην ξεχνάτε το μήνα του μέλιτος. Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν πως είναι καλύτερα, αν διαθέτει κάποιος περιορισμένα χρήματα, να προτιμήσει το ταξίδι από τη δεξίωση. Σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό για σας.