Netgamos.gr Γάμος, συμβουλές Αισθητικής, διοργάνωση γάμου, βάπτιση
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Συμβουλές αισθητικής
συμβουλές Αισθητικής, netGamos.gr

H αισθητικός Ντένια Κουτσουδάκη προτείνει - συμβουλεύει...

Προβλήματα ακμής και θεραπεία με Ruacutan

H αγωγή με Ruacutan έχει πολλές περενέργειες και δεν είναι λύση για ένα πρόσωπο που έχει τάση για ακμή.
Η δράση του, είναι σπάνια οριστική, συνήθως διαρκεί 2 με 3 έτη και μετά σιγά σιγά επανέρχεται το πρόβλημα.
Αυτό που χρειάζεται το πρόσωπο είναι να ρυθμιστεί η λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, να μειωθεί η λιπαρότητα ώστε το πρόσωπο να χάσει την ελλαιώδη του μορφή και να εξομαλυνθεί το ph της επιδερμίδας για να εξαφανιστούν τα σπυράκια. Πρέπει να ακολουθηθεί μια αγωγή με προιόντα που εφαρμόζονται επιδερμικά και μετά να γίνει καθαρισμός για την απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων, φαγεσώρων που δεν είναι σε φλεγμονώδη μορφή και άλλων επαρμάτων.

 

H λευκαντική αγωγή για το πρόσωπο τι προβλήματα λύνει και πως γίνεται;

 

Η λευκαντική αγωγή έχει στόχο την καταπολέμηση των χρωματικών βλαβών. Γίνονται εξειδικευμένες θεραπείες σε συνδυασμό με μηχάνημα γαλβανικού ρεύματος.
Στόχος των θεραπειών είναι η διείσδυση ενεργών βιταμινών (Α, Ε, Βήτα καροτίνη) μέσα στο δέρμα και κυρίως βιταμίνης C που είναι απαραίτητη για το σχηματισμό υγιούς κολλαγόνου και την ομαλοποίηση των μελανοκυττάρων. (τα μελανοκύτταρα ευθύνονται για την περίσσεια χρώματος στην επιδερμίδα)


Την ημέρα του γάμου σας πρέπει να λάμπετε!
Όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας!

 

Εάν υπάρχουν στο δέρμα χρωματικές βλάβες από ήλιο ( πανάδες... ) μπορεί να γίνει μια λευκαντική αγωγή τουλάχιστον ένα μήνα πρίν την ημερομηνία γάμου.

 

Ένα αφυδατωμένο πρόσωπο θέλει τέσσερις (4) ενυδατικές περιποιήσεις για εναπόκτησή της χαμένης υγρασίας, επαναφορά της ελαστικότητας στην επιδερμίδα καθώς και καθημερινή κατανάλωση ύδατος (1,5 λίτρο) επί ένα μήνα, για αποβολή τοξινών και αναπλήρωση υγρών.


Ένας καθαρισμός με ατμό, για την απεγκλώβιση σμήγματος στο πρόσωπό και στην πλάτη (αν χρειάζεται) είναι απαραίτητος να γίνει οκτώ με δέκα (8-10) ημέρες πρίν τη λαμπρή τελετή.


Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του ματιού έχει το φρύδι, ένα ωραίο σχήμα ανάλογο με τις γωνίες του προσώπου, τονίζει το βλέμμα. Εάν το φρύδι είναι ατίθασο και σγουρό, μπορεί πρώτα να ισιώθει με ειδική τεχνική και έπειτα θα δωθεί το επιθυμητό σχήμα.

 

Στο μάτι κυρίαρχο ρόλο κατέχουν οι βλεφαρίδες. Μπορεί να εφαρμοστεί περμανάντ για το γύρισμα των βλεφαρίδων που διαρκεί δύο με τρείς (2-3) μήνες. Ακόμα και πρόσθεση ψεύτικων βλεφαρίδων, εάν το επιθυμητό αποτέλεσμα ζητηθεί να έχει μικρότερη διάρκεια.


Η ημέρα του γάμου είναι η ημέρα της νύφης. Δικαιωματικά πρέπει να περιποιηθεί το σώμα και το πρόσωπό της. Μια ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος που περιλαμβάνει πήλινγκ, μάσκα, λεμφομασσάζ ή μασσάζ anti stress μπορεί να γίνει την ημέρα της τελετής καθώς και μια αντιρυτιδική περιποίησή στο πρόσωπό.

 

Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη!
Ακολουθήστε τις συμβουλές της ειδικού για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

 

Για ερωτήσεις και extra συμβουλές σχετικά με:

 

- Ίσιωμα φρυδιών
- Σχήμα φρυδιών
- Περμανάντ βλεφαρίδων
- Πρόσθεση ψεύτικων βλεφαρίδων
- Νυφικό μακιγιάζ
- Καθαρισμός με ατμό
- Λευκαντική θεραπεία προσώπου
- Αντιγηραντική αγωγή
- Ενυδάτωση προσώπου
- Φροντίδα σώματος

 

επικοινωνήστε με την Κα Κουτσουδάκη στο 6974947171