Γαμος Bachelor Party, Bachelorette Party, Πάρτυ Εργένηδων Bachelor Party, Bachelorette Party, Πάρτυ Εργένηδων
Catering γάμου Samartzis
Προσκλητήρια γάμου Biniatian
Γαμος bachelor party,Πάρτυ Εργένηδων, netGamos.gr

Λίγο πριν μοιραστείτε τους γαμήλιους όρκους σας, με όλες τις χαρές αλλά και την υπευθυνότητα που προϋποθέτει αυτή η κοινή πράξη, το bachelor party είναι μια καλή ευκαιρία και για τους δύο να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους σας. Μουσικές σκηνές, πίστες, bars και μεγάλα clubs μπορούν να φιλοξενήσουν την τελευταία βραδιά της ελεύθερης ζωής σας. Αν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα τολμήστε κάτι πιο πρωτότυπο, αυτοσχεδιάστε ή επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες εναλλακτικές προτάσεις όπως luna parks, paintball ή ό,τι άλλο διασκεδάζει την παρέα σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε τελικά φροντίστε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται. Αφεθείτε στις φροντίδες και στα πειράγματα των φίλων σας και αυτό που μένει για σας είναι να βάλετε άφθονο κέφι και θετική ενέργεια για το μέλλον.


Επιχειρήσεις:
Bachelor / Bachelorette Party Γάμου - Πάρτυ Εργένηδων

 

Luna Park - Bachelor Party
Λεωφ. Kηφισού & Π. Pάλλη,
Δ. Αγίου Ιωάννου Ρέντης
Περισσότερα...
Strip Show Club
Λ.Συγγρού 140, Αθήνα
Περισσότερα...
Discotheque - Bachelor Party
Λεωφ. Θησέως &
Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιτζιφιές
Περισσότερα...
Discotheque - Bachelor Party
Σαπφούς 99, Πλατεία Κύπρου,
Καλλιθέα
Περισσότερα...
Πίστα - Bachelor Party
Λεωφ. Συγγρού &
Λαγουμιτζή 25, Αθήνα
Περισσότερα...
Paintball - Bachelor Party
paintball parks σε Αθήνα,
Κόρινθο και πολλές άλλες πόλεις
Περισσότερα...
Oriental Club - Bachelor Party
Λεωφ. Βουλιαγμένης 224 &
Αγ. Δημητρίου 1, Δάφνη
Περισσότερα...
Club - Bachelor Party
Aμερικής 6, Σύνταγμα, Αθήνα
Περισσότερα...
Club - Bachelor Party

Κορίνθου & Ιδομενέως 1,

Παλλήνη

Περισσότερα...
Strip Show Club
26 Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη
Περισσότερα...
Club - Bachelor Party
Πειραιώς 130, Αθήνα
Περισσότερα...
Discotheque - Bachelor Party
Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα
Περισσότερα...
Πίστα - Bachelor Party
Ιερά Οδός 72 &
Σπύρου Πάτση, Αθήνα
Περισσότερα...
Πίστα - Bachelor Party
Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα
Περισσότερα...
Πίστα - Bachelor Party
Πειραιώς 142 & Π. Ράλλη,
Γκάζι, Αθήνα
Περισσότερα...

 

 

Πότε ασχολείστε με την οργάνωση του Bachelor Party;

 

2-3 μήνες πριν το γάμο...

Διοργάνωση του Bachelor Party
Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές προτάσεις για να διοργανώσετε ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο bachelor party που θα μείνει σε σας και τους φίλους σας αξέχαστο. Ένα πλήθος από μουσικές σκηνές, πίστες, bar και μεγάλα clubs προσφέρονται για να φιλοξενήσουν τέλεια την τελευταία βραδιά της ελεύθερης ζωής σας. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τα μουσικά σχήματα που υπάρχουν την περίοδο που σχεδιάζετε το bachelor party σας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και σας διασκεδάζει περισσότερο. Αυτό που μένει για σας και την παρέα σας είναι να βάλετε το κέφι μαζί με άφθονη θετική ενέργεια.


Αν θέλετε να επιχειρήσετε κάτι πιο πρωτότυπο μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε ή να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες εναλλακτικές προτάσεις. Σκεφθείτε να μοιραστείτε μαζί με τις φίλες σας την πολυτέλεια και την ευχαρίστηση ενός αναζωογονητικού spa ή μασάζ. Διοργανώστε, γιατί όχι ένα παιχνίδι διασκεδαστικού paintball ή εξασκηθείτε στην ιππασία σ’ ένα από τα πανέμορφα πάρκα που φιλοξενούν άλογα. Κάντε μια ολοήμερη επίσκεψη σε κάποιο θαλάσσιο πάρκο ψυχαγωγίας ή παίξτε mini golf και άλλα οργανωμένα ομαδικά παιχνίδια. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας σε κάποιο μεγάλο luna park ή πάρτε μέρος με την παρέα σας σε κάποιο ομαδικό, αλλά οπωσδήποτε ασφαλές, extreme sport.


Μπορείτε ωστόσο να αφήσετε τους φίλους σας να διοργανώσουν εκείνοι και να σας κάνουν έκπληξη το βράδυ εκείνο. Πριν όμως αποφασίσετε κάτι τέτοιο εξασφαλίστε τουλάχιστον πως καμία από τις «εκπλήξεις» που θα ετοιμάσει η παρέα σας δεν θα είναι τόσο τολμηρή ώστε να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι την επόμενη μέρα.


Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε φροντίστε να διασκεδάσετε και οι δύο όπως σας ταιριάζει καλύτερα και όσο περισσότερο μπορείτε. Σε κάθε περίπτωση όμως προγραμματίστε το bachelor
party σας τουλάχιστον δύο-τρεις ημέρες πριν από το γάμο σας ώστε να έχετε μπροστά σας ένα περιθώριο για να ξεκουραστείτε από την ένταση εκείνης της μέρας.

 

Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος