Ενοικίαση αυτοκινήτων γάμου, αυτοκίνητα γάμουπολυτελή αυτοκίνητα γάμου, πολυτελή αυτοκίνητα γάμων, αυτοκίνητα για γάμους
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Ενοικιάση αυτοκινήτων γάμου, αυτοκίνητα γάμου,πολυτελή αυτοκίνητα γάμου, Λιμουζίνες για Γάμους, γάμος, netGamos.gr

Ήρθε η μεγάλη στιγμή, η στιγμή που θα τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας! Όλο αυτό το διάστημα έχετε κουραστεί πολύ για να είναι όλα τέλεια κι επιτέλους έφτασε η ώρα! Σίγουρα σας αξίζει πραγματικά να εμφανιστείτε στην εκκλησία σαν πριγκίπισσα, φτάνοντας άνετα και θριαμβευτικά με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, μια λιμουζίνα που θα κάνει αίσθηση! Στο κάτω -κάτω σήμερα είναι η δική σας ημέρα, γιατί να μην απολάυσετε την πολυτέλεια; Σας αξίζει!
Αν δεν κατέχετε εσείς ή κάποιος γνωστός σας ένα τέτοιο ακριβό μέσο τότε μπορείτε να ενικοιάσετε ένα επιλέγοντας μια από τις παρακάτω εταιρείες ενικοίασης πολυτελών αυτοκινήτων που σας προτείνουμε. Διαλέξτε ένα πολυτελές αυτοκίνητο που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα έχοντας πάντα στο μυαλό σας κατα την επιλογή την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται η εκκλησία και τον καιρό που προβλέπεται να κάνει την περίοδο του γάμου σας.


Επιχειρήσεις:
Ενοικιάση Αυτοκινήτων Γάμου - Πολυτελή Αυτοκίνητα Γάμου - Λιμουζίνες Γάμου

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

Πολυτελής Λιμουζίνα Γάμου Avis Prestige - Γάμος

Πολυτελή αυτοκίνητα γάμου, λιμουζίνες - Γάμος
Ρομαντική, fun, μεγαλοπρεπής, sport, πολυτελής, ecofriendly, τρυφερή ή όπως αλλιώς εσείς επιθυμείτε, η σημαντικότερη μέρα της νέας σας ζωής θα είναι σίγουρα διαφορετική με ένα αυτοκίνητο από την συλλογή της Avis Prestige.


Σταθμοί εξυπηρέτησης : Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών | Λ. Αμαλίας 48, Αθήνα
τηλέφωνο κρατήσεων : 210 6879620 | http://www.avis.gr/AvisPrestige | reservations@avis.gr
Περισσότερα...| Ιστοσελιδα...
Cadillac Deville 1963, Συλλεκτική Πολυτελής Λιμουζίνα Γάμου  - Γάμος Συλλεκτική Πολυτελής Λιμουζίνα Γάμου
Cadillac Deville 1963 - Γάμος

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο συλλεκτικό αυτοκίνητο που θα σας ταξιδέψει στο χρόνο, σε εποχές ρομαντικές.

Το όνομα De Ville προέρχεται από το γαλλικό de la ville ή de ville που σημαίνει "της πόλης".

 

Αττική | κιν. 6939355830 e-mail: fsalamaras@yahoo.gr
Περισσότερα...
Πολυτελής Λιμουζίνα Γάμου Chrysler  - Γάμος

Πολυτελή Αυτοκίνητα Γάμου - Βάπτισης - Γάμος
Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων σε άριστη κατάσταση με οδηγό. Μεταφορά του επιλεγμένου αυτοκινήτου για πλύσιμο-κέρωμα-γυάλισμα εξωτερικό-εσωτερικό. Μετακίνηση του αυτοκίνητου στο ανθοπωλείο της επιλογής σας για το στολισμό του. Μετακίνηση γαμπρού, νύφης από την οικία τους στην εκκλησία. Αναμονή στην εκκλησία για την τέλεση του μυστηρίου, φωτογραφίες κ.λπ. Μετακίνηση του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης. Η κάθε προσφορά περιλαμβάνει επίσης αμοιβή οδηγού και έξοδα καυσίμων για την κάλυψη εκδηλώσεων εντός Αττικής.


Αττική, Αγ. Παρασκευή , Τ.Κ 15342 | κιν. 6947588109 | e-mail: ger6803@yahoo.gr

Περισσότερα...

 

 

Πότε ασχολείστε με την Ενοικίαση Αυτοκινήτου Γάμου;

 

2-3 μήνες πριν το γάμο...

Φροντίδα για το Νυφικό Αυτοκίνητο
Θα πρέπει τώρα να κανονίσετε το θέμα τόσο του αυτοκινήτου που θα σας μεταφέρει στην εκκλησία όσο και του ατόμου που θα εκτελέσει χρέη οδηγού.
Υπάρχει η δυνατότητα να σας παρέχει κάποιος φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειας αυτοκίνητο ή μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων η οποία μπορεί να σας προσφέρει πολλές επιλογές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το ύφος του γάμου σας.
Σε κάθε περίπτωση ο οδηγός θα πρέπει να έχει τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας που έχει αναλάβει τον γενικό ανθοστολισμό ώστε να κανονίσει τη μέρα του γάμου σας και για τον στολισμό του νυφικού αυτοκινήτου.