catering γαμου, κετερινγκ, γαμήλια τούρτα,γαμήλια δεξίωσηγαμήλια τούρτα,γαμήλια δεξίωση, φαγητό,menu γάμου
Φωτογραφία & Video Γάμου Madmelon
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
catering γαμου,,γάμος, netGamos.gr

Απλά φαγητό ή ένα εξαιρετικό menu γάμου για τη δική σας γαμήλια δεξίωση; Αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να θυμούνται για πάντα τη γαστρονομική εμπειρία που απόλαυσαν στο τραπέζι του γαμου σας τότε απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία catering κοινωνικών εκδηλώσεων!
Οι πλήρως καταρτισμένοι κι ενημερωμένοι chefs θα σας προτείνουν να επιλέξετε ανάμεσα σε γεύσεις κλασσικές, παραδοσιακές, μοντέρνες, εξωτικές αλλά πάνω απ' όλα απολαυστικές και γευστικότατες που θα μείνουν απλά αξέχαστες!


Επιχειρήσεις:
Catering Γάμου

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

αίθουσες γάμου, γαμήλια δεξίωση,αίθουσες δεξιώσεων, δεξίωση γαμου, Καταρράκτης Catering Γάμου -
Αίθουσες Δεξιώσεων
Κωνσταντινουπόλεως 74
& Ομήρου 30, Μοσχάτο
Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...
Ονείριον - αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων - Γάμος

Αίθουσες Γάμου, Δεξιώσεων

Catering γάμου

Αγ. Παρασκευής 1 & Κηφισού
Περιστέρι, Μπουρνάζι
Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...
Premier Catering- Catering γάμου,Οργάνωση Εκδηλώσεων - Γάμων,Αίθουσες Γάμου, Δεξιώσεων

Catering γάμου
Οργάνωση Εκδηλώσεων - Γάμων
Αίθουσες Γάμου, Δεξιώσεων

Β. Παύλου 206 Σπάτα

Ιστοσελίδα...
κτήματα γάμου, γαμήλια δεξίωση,κτήματα δεξιώσεων, δεξίωση γαμου, Polotia Tennis Club Διοργάνωση Γάμου -
Κοινωνικών & Εταιρικών Εκδηλώσεων
Αριστοτέλους 18, Κηφισιά, Πολιτεία
Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...
αίθουσες γάμου, γαμήλια δεξίωση,αίθουσες δεξιώσεων, δεξίωση γαμου, Samartzis catering Χώροι Δεξιώσεων - Γάμου
Κυπρου 35Α, Παπάγου -
Καστρί - Blazer Suites Hotel
Μονάδα παρασκευής γευμάτων:
Πρεβέζης 8 Λοφος Αξιωματικών
Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...

 

 

Πότε ασχολείστε με την επιλογή του Catering του Γάμου σας;

 

6-9 μήνες πριν το γάμο...

Μενού καλεσμένων – Catering Γάμου
Οι περισσότεροι χώροι συνήθως αναλάβουν και το μενού των καλεσμένων, ωστόσο μπορείτε να απευθυνθείτε εναλλακτικά σε κάποια εξειδικευμένη εταιρεία catering η οποία μπορεί να σας παρέχει πολλές ιδέες και ευρείες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση το menu είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δείξετε αρκετή φροντίδα και καλό είναι να ταιριάζει και στο γενικότερο ύφος του γάμου σας. Αν για παράδειγμα έχετε αποφασίσει ο γάμος σας να είναι πιο παραδοσιακός ένα μενού με πολύ εξεζητημένες γεύσεις ίσως θα προκαλούσε την έκπληξη των καλεσμένων σας. Με την ευκαιρία σκεφθείτε αν θα συμπεριλάβετε στο catering την γαμήλια τούρτα και το επιδόρπιο ή αν θα τα αναθέσετε σε κάποιο ανεξάρτητο ζαχαροπλαστείο.
Αξίζει να δώσετε προσοχή επίσης και στο θέμα των ποτών και της κάβας. Καλό είναι οι καλεσμένοι σας να έχουν δυνατότητα επιλογής τόσο σε λευκό όσο και σε κόκκινο κρασί. Εναλλακτικά μπορεί να υπάρχει και μια τουλάχιστον μικρή ποικιλία από διαφορετικά ποτά για εκείνους που το βράδυ του γάμου σας σκέφτονται να διασκεδάσουν πίνοντας κάτι παραπάνω... Τα cocktails μπορούν να αποτελέσουν μια ακόμη καλή ιδέα για να ξεσηκώσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αν ο χώρος που έχετε κλείσει δεν διαθέτει κάποιον barman με εξειδίκευση στα cocktails μπορείτε να προσλάβετε κάποιον ειδικά για το βράδυ του γαμήλιου πάρτι σας.

 

3-4 μήνες πριν το γάμο...

Ενημέρωση της Αίθουσας Εκδηλώσεων και του Catering σχετικά με τον τελικό αριθμό των καλεσμένων σας
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον χώρο που έχει αναλάβει τη γαμήλια δεξίωση σας για να τους ενημερώσετε σχετικά με τον ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων σας ώστε να επιμεληθούν διάφορα πρακτικά θέματα όπως η ταξιθέτηση των τραπεζιών και των θέσεων, τα μέλη του προσωπικού που θα χρειαστούν κ.α. Αν έχετε αναθέσει το μενού σε κάποια εταιρεία Catering θα πρέπει επίσης να τους ενημερώσετε ώστε κι εκείνοι να προγραμματίσουν την προετοιμασία και τον αριθμό των πιάτων. Σ’ αυτή τη φάση θα μπορέσετε να σχηματίσετε και μια πιο σαφή εικόνα σχετικά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις άμεσες ανάγκες της δεξίωσης. Με την ευκαιρία είναι καλό να αρχίσετε να σκέφτεστε σχετικά με τις θέσεις των καλεσμένων σας στα τραπέζια.

 

Επιλογή Ζαχαροπλαστείου – Γαμήλια Τούρτα
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αναλάβει η αίθουσα ή το catering την τούρτα του γάμου σας μπορείτε να την παραγγείλετε σε κάποιο ζαχαροπλαστείο. Υπάρχουν ζαχαροπλαστεία που εξειδικεύονται σε αυτόν το τομέα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές γεύσεις και όχι μόνο. Πέρα από μία γαστρονομική απόλαυση η γαμήλια τούρτα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τελετουργίας του γάμου και αποτελεί στην ουσία μέρος και της διακόσμησης του χώρου δεξίωσης. Αποτελεί ένα είδος έργου τέχνης, χειροποίητου και μοναδικού μάλιστα, καθώς έχει τη δυνατότητα να αποτυπώσει πάνω της εντυπωσιακά σχέδια, παραστάσεις και μηνύματα που οπωσδήποτε μπορούν να λαμπρύνουν τη γαμήλια δεξίωση σας.
Από το ζαχαροπλαστείο που θα παραγγείλετε την τούρτα σας μπορείτε εναλλακτικά να παραγγείλετε και τα γλυκίσματα που θα συμπληρώσουν το μενού των καλεσμένων σας. Αν ωστόσο αποφασίσετε κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να έχετε ενημερώσει την αίθουσα ή το catering που έχει αναλάβει το υπόλοιπο μενού ώστε να μην συμπεριλάβει γλυκό στις προετοιμασίες και φυσικά στις χρεώσεις του.

 

 

Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος