Νυφικό χτένισμα, χτένισμα νύφηςχτένισμα γάμου,νυφικά χτενίσματα
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Νυφικό χτένισμα, χτένισμα νύφης,γάμος, netGamos.gr

Αν το νυφικό σας αποτελεί την πιο σημαντική επιλογή στην εικόνα σας ως νύφη, το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικά.
Ένα καλό χτένισμα την ημέρα του γάμου σας θα αναδείξει εσάς και το νυφικό ενώ μια κακή επιλογή θα αποτελέσει παραφωνία. Για να επιλέξετε ποιο νυφικό χτένισμα θα κάνετε θα πρέπει να αξιολογήσετε το στυλ του νυφικού σας, το σχήμα του προσώπου σας και τα στοιχεία εκείνα της φυσιογνωμίας σας που θέλετε να τονίσετε ή να περιορίσετε.

Το σίγουρο είναι ότι το χτένισμα είναι τέχνη και μόνο ένας ταλαντούχος και έμπειρος επαγγελματίας θα μπορέσει να σας προτείνει κάποια νυφικά χτενίσματα που θα τονώσουν την εικόνα σας και θα εναρμονίζονται με το υπόλοιπο της νυφικής σας εμφάνισης.


Επιχειρήσεις:
Κομμωτήρια - Νυφικό Χτένισμα - 12 Επιχειρήσεις

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

 

 

Κωμμωτήριο Γάμος - Νυφικό Χτένισμα
Στόχος του 101 Hair Avenue είναι να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς, ποιότητα σε προϊόντα, πρωτοτυπία σε ιδέες και εξειδικευμένες τεχνικές σε τιμές που σέβονται και αντικατοπτρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. 

ΝΥΦΗ (ΠΑΚΕΤΑ) http://www.101hairavenue.gr/gr/services1/gynaika/gynaika-nifi


Αγίας Παρασκευής 101, 15234 Χαλάνδρι τηλ: 2106838900 e-mail: info(at)101hairavenue.gr

Δείτε την Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας 101 Hair Avenue στο Facebook:

 

 


Κωμμωτήριο Γάμος - Νυφικό Χτένισμα
Haidressing salons in Athens Greece which specialize in excellent technique highlights and exquisite hair colour.


Irodotou 19 Kolonakι - Kifissias 375 Erithrea τηλ: 210 7246911-13 , 210 6207202

Δείτε την Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Andreas Coiffures Hair Salon στο Facebook:

 

 


Κωμμωτήριο Γάμος - Νυφικό Χτένισμα
Τα Freestyle είναι η πιο προηγμένη αλυσίδα κομμωτηρίων στην Ελλάδα. Έχοντας προβλέψει την κρίση, τα Freestyle αποτελούν την προσιτή σας πολυτέλεια. Σε ένα πολυτελές περιβάλλον, θα βρείτε το καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα που θα σας δώσει άριστη εξυπηρέτηση και μια σύγχρονη εικόνα. Όλοι οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.


Freestyle Ψυχικού (Φάρος Ψυχικού) Λ.Κηφισίας 264-266, Τ. +30 (210) 6746672, 6712684. 6724370

Δείτε την Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Freestyle στο Facebook:

 

 


Κωμμωτήριο Γάμος - Νυφικό Χτένισμα
Χτένισμαmake-upmanicure spapedicure spaτεχνητά νύχια είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε. Συζητώντας μαζί επιλέγουμε το κατάλληλο χτένισμα και μακιγιάζ για να έχετε το προσωπικό σας ύφος αλλά και να αναδείξετετον εαυτό σας όσο καλλίτερα γίνεται. 


28ης Οκτωβρίου & Κλιμανόγλου 32, Ν.Ιωνία, Τηλ: 210 2717677

Δείτε την Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Hairworks στο Facebook:

 

 


Κωμμωτήριο Γάμος - Νυφικό Χτένισμα
Η νυφική κόμμωση θα πρέπει να αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα σας, το στυλ σας και να συμπληρώνει το νυφικό, το πέπλο και ό,τι επιλέξετε για να τη στολίσετε κορώνα, κουάφ, τσιμπιδάκια ή φυσικό λουλούδι…
Τα μαλλιά σας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο , την ημέρα που παντρεύεστε , όπου δικαιούστε να λάμπετε & να ξεχωρίζετε, εμπιστευτείτε μας για να είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Μπορεί να είναι ένας κότσος-σινιόν, ένας κότσος ανέμελος στη κορυφή του κεφαλιού ή ανάλαφρες μπούκλες οι οποίες να πέφτουν στους ώμους…
Το κομμωτήριο HairMania με την πείρα και την εξειδίκευση που διαθέτει, θα φροντίσει για την πραγματοποίηση του νυφικού σας χτενίσματος, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Σας περιμένουμε στον άνετο χώρο που έχουμε δημιουργήσει για σας, να συζητήσουμε μαζί για …την ομορφιά σας!!!


Λεωφόρος Κύπρου 81, Αργυρούπολη 16 451 τηλ: 2109901100

Δείτε την Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Hairmania στο Facebook:

 

 


Κομμωτήρια - Χτένισμα γάμου
Ηλιούπολη, Μαρούσι,
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα
Περισσότερα...
Κομμωτήρια - Νυφικό χτένισμα
Γρ.Παλαμά 15, Παύλου Μελά,
Θεσσαλονίκη
Περισσότερα...
Κομμωτήρια - Νυφικό χτένισμα
Δικαιάρχου 126, Αθήνα
Περισσότερα...
Κομμωτήρια - Χτένισμα γάμου
Σκύρου 5, Κυψέλη, Αθήνα
Περισσότερα...
Κομμωτήρια - Χτένισμα γάμου
Λ. Λιοσίων 153-157 Αθήνα - Αριστοτέλους 283 Αθήνα - Αγ. Μελετίου 134 & Αλκαμένου Αθήνα
Περισσότερα...
Κομμωτήρια - Νυφικό χτένισμα
Λ.Μαραθώνος 73
Περισσότερα...
Κομμωτήρια - Νυφικό χτένισμα
Βασιλίσσης Σοφίας 48 Μαρούσι
Περισσότερα...

 

 

Πότε ασχολείστε με το Νυφικό Χτένισμα;

 

3-4 μήνες πριν το γάμο...

Νυφικό Χτένισμα
Αφού έχετε αποφασίσει για την ενδυμασία και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε στο γάμο σας θα πρέπει τώρα να φροντίσετε και για τις τελευταίες πινελιές της εμφάνισης σας. Δείτε περιοδικά και ιστοσελιδες με νυφικά χτενίσματα και πάρτε ιδέες για το πως θέλετε να δείχνετε εκείνη την ημέρα. Επιλέξτε τον κομμωτή που θα φροντίσει τα μαλλιά σας, ξεκινήστε να κάνετε δοκιμές με διαφορετικά χτενίσματα και μη ντραπείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας για το αποτέλεσμα. Οπωσδήποτε οι ειδικοί γνωρίζουν περισσότερα και μάλλον θα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε, όμως το προσωπικό σας στιλ, η άνεση και η αυτοπεποίθηση που θα πρέπει να αποπνέετε την ημέρα του γάμου σας είναι αυτά που πρώτα θα σας κάνουν να λάμπετε περισσότερο.
Μια φωτογραφία του νυφικού σας φορέματος θα μπορούσε να βοηθήσει τον κομμωτή σας να κατανοήσει το ύφος του γάμου σας. Αφενός θα τον βοηθήσει να το αποδώσει κατά κάποιο τρόπο στο στιλ του χτενίσματος σας και αφετέρου να βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ που ίσως θα χρειαστούν για να κοσμήσουν τα μαλλιά σας. Μην ξεχνάτε πως την ημέρα του γάμου σας ολόκληρη η παρουσία σας θα πρέπει να αποτελεί ένα καλόγουστο και αρμονικό σύνολο γι αυτό και το νυφικό σας χτένισμα θα πρέπει να ταιριάζει με αυτό που έχετε σχεδιάσει.

 

1 μήνα πριν το γάμο...

 

Τελικές Πρόβες Χτενίσματος και Μακιγιάζ
Κάντε μια ολοκληρωμένη πρόβα με το νυφικό μακιγιάζ και το νυφικό χτένισμα που έχετε αποφασίσει για το γάμο σας. Την ημέρα της τελικής πρόβας φορέστε ρούχα παρόμοιου χρωματισμού με του νυφικού σας φορέματος ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα το μακιγιάζ και το χτένισμα που έχετε επιλέξει. Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα ήταν και πάλι πολύ χρήσιμη για να έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως γράφει το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα στο φακό.

 

Προσκλητήρια γάμου Biniatian