γαμπρός, κοστούμι γάμου γαμπριάτικο κοστούμιγαμπριάτικο κοστούμι,γαμπριάτικα κοστούμια
Catering γάμου Samartzis
Προσκλητήρια γάμου Biniatian
γαμπριάτικο κοστούμι, γάμος, netGamos.gr

Η επιλογή του γαμπριάτικου κοστουμιού εξαρτάται πρωτίστως από το γούστο του γαμπρού και πώς αυτός θα νιώθει άνετα την ημέρα του γάμου του αλλά κι από το στυλ του γάμου που έχετε επιλέξει.
Το πόσο επίσημος είναι ο γάμος σας θα καθορίσει εως ένα βαθμό το χρώμα, το στυλ και τα αξεσουάρ της γαμπριάτικης ενδυμασίας. Η εποχή επίσης κατα την οποία θα τελεστεί το μυστήριο αποτελεί άλλον έναν παράγοντα επιλογής γαμπριάτικου κοστουμιού.
Επισκεφθείτε και συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες κάποιας επώνυμης εταιρείας επίσημου ανδρικού ενδύματος, συζητήστε μαζί τους για να σας προτείνουν την καλύτερη επιλογή για εκείνον.


Επιχειρήσεις:
Γαμπριάτικο κοστούμι - Επίσημο Ανδρικό Ένδυμα

 

Γαμπριάτικο κοστούμι, PLAYBOY FOR MEN Γαμπριάτικο κοστούμι
Το playboy προσφέρει με σταθερή συνέπεια ότι πιο κομψό, ποιοτικό και αρρενωπό στο ανδρικό ντύσιμο. Σύμφωνα με τις συγχρονες τάσεις της μόδας και με κλασική κομψότητα, μπορεί να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό ανδρικό γούστο για το casual ντύσιμο, τις πιο επίσημες εμφανίσεις αλλά και το γαμπριάτικο κουστούμι.
Αμερικής 25, 10672, Κολωνάκι, Aθήνα, Τηλ/Fax: +30 2103619470, info@playboyfashion.gr

Ιστοσελίδα...

Γαμπριάτικο κοστούμι
καταστήματα σε Θεσσαλονίκη,
Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
καταστήματα σε Λιόσια,
Μενίδι
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
Αμερικής 18, Κολωνάκι,
Αθήνα
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
καταστήματα σε Αθήνα,
Θεσσαλονίκη
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
Αναγνωστοπούλου 22,
Κολωνάκι
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
Βεϊκου 28, Γαλάτσι
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
καταστήματα σε πολλές
πόλεις της Ελλάδας
Περισσότερα...
Γαμπριάτικο κοστούμι
Κολοκοκτρώνη 61 - 3ος όροφος
Περισσότερα...

 

 

Πότε ασχολείστε με το Γαμπριάτικο Κοστούμι;

 

4-6 μήνες πριν το γάμο...

Αναζήτηση Γαμπριάτικου Κοστουμιού
Το πιο πιθανό είναι πως μέχρι αυτή τη στιγμή εσείς έχετε επιλέξει το νυφικό σας φόρεμα και ίσως να έχετε ήδη κάνει και μια πρόβα. Τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε από κοινού και για την ενδυμασία του μέλλοντα σύζυγου σας. Ακόμη κι αν είναι από εκείνους που δυσφορούν με γραβάτα ή σμόκιν, τα καταστήματα επίσημων ανδρικών ενδυμάτων προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές που καλύπτουν το γούστο ακόμα και του πιο απαιτητικού γαμπρού. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε μαζί του αλλά αφήστε τον πρώτο λόγο σε εκείνον, καθώς μην ξεχνάτε πως η μέρα του γάμου σας είναι και δική του μέρα...


Αγορά Υποδημάτων και άλλων Αξεσουάρ και για τους δύο
Το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι αντίστοιχα δεν είναι οι μόνες αγορές που αφορούν την εμφάνιση σας. Αυτά που χρειάζεται επιπλέον ο γαμπρός είναι συνήθως πουκάμισο, προαιρετικά γιλέκο, γραβάτα ή παπιγιόν, αν δεν έχουν αγοραστεί ήδη μαζί με το κοστούμι, παπούτσια, ζώνη, μανικετόκουμπα, κάλτσες και εσώρουχα. Οι αγορές που πρέπει να γίνουν για τη νύφη είναι παπούτσια, εσώρουχα και, αν σχεδιάζετε να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη παράδοση, μια ζαρτιέρα.
Φροντίστε τα παπούτσια που θα επιλέξετε για το γάμο σας, πέρα από κομψά, να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και οπωσδήποτε να μη γλιστράνε. Η σωστή επιλογή παπουτσιών είναι απαραίτητη και για τα δύο μέλη του ζευγαριού καθώς, μη ξεχνάτε, την ημέρα του γάμου σας περιμένουν αρκετές ώρες ορθοστασίας και κίνησης. Καλό είναι επίσης να φορέσετε και να κάνετε αρκετές πρόβες με τα παπούτσια, πάντα μέσα στο σπίτι ώστε να μη φθαρούν, έτσι ώστε κάπως να μαλακώσουν και να φορεθούν πιο άνετα την ημέρα του γάμου σας.

 

Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος