γαμος, διοργάνωση γάμου, προετοιμασία γάμουπροσκλητήρια γάμου, φωτογραφία γάμου, γαμήλια δεξίωση, νύφη, νυφικά
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Όροι χρήσης netGamos.gr
Γάμος, διοργάνωση γάμου, netGamos.gr

1. Οι λίστες των καταστημάτων και επαγγελματιών που συμπεριλαμβάνονται στο netGamos.gr περιλαμβάνουν όσες επιχειρήσεις κι επαγγελματίες επιθυμούν και δέχτηκαν να καταχωρηθούν σε αυτές. Νέοι επαγγελματίες προστίθενται καθημερινά ενώ όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

 

2. Τα προσωπικά στοιχεία δημοσιεύονται στο netGamos.gr μετά από συμφωνία και αποδοχή του κάθε ενδιαφερόμενου ως προς τη δημοσίευση των στοιχείων του. Σε περίπτωση αποστολής στοιχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το netGamos.gr θεωρεί ότι συμφωνείτε με την δημοσίευσή τους.

 

3. Το netGamos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των επιχειρήσεων που προβάλλονται στις σελίδες του.

 

4. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του netGamos.gr αποτελεί πνευματικό δικαίωμα των δημιουργών του. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου ή μέρους των περιεχομένων του site.

 

5. Το netGamos.gr δε φέρει ευθύνη για το διαφημιστικό υλικό που παραλαμβάνει από τους διαφημιζόμενους και το οποίο δημοσιεύεται με δική τους ευθύνη.

 

6. Το netGamos.gr χρησιμοποιεί Cookies σε επίπεδο Google analytics και Google adds.