Νυφικό Μακιγιάζ, Μακιγιάζ Νύφηςτελική πρόβα Νυφικού Μακιγιάς, Νυφικά Μακιγιάζ
Catering γάμου Samartzis
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Νυφικό Μακιγιάζ, Μακιγιάζ Νύφης,γάμος, netGamos.gr

Μαζί με το νυφικό, τα αξεσουάρ και το χτένισμα, το μακιγιάζ είναι εκείνο που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας την ημέρα του γάμου σας. Εμπιστευθείτε το μακιγιάζ σας σε κάποιον ειδικό ο οποίος, εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, μπορεί να σας εγγυηθεί για τη ποιότητα, τη σταθερότητα και τη διάρκεια των καλλυντικών που θα χρησιμοποιήσει πάνω σας. Θυμηθείτε πως η ημέρα του γάμου σας εκτός από διασκεδαστική πρόκειται να είναι μακρά και αρκετά κουραστική, κι εσείς θα θέλετε να δείχνετε φρέσκια, όμορφη και λαμπερή κάθε της ώρα.


Επιχειρήσεις:
Νυφικό μακιγιάζ

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

 

Νυφικό μακιγιάζ, Νυφική Περιποίηση - Make up artist
Νυφικό μακιγιάζ απο επαγγελματία make up artist με εμπειρια στον χώρο των περιοδικών και της διαφήμισης απο το 2003.
Το μακιγιάζ της νύφης γίνεται με τα επαγγελματικά προιόντα MAC και Kryolan για να γράψει σωστά στις φωτογραφίες και για να διατηρηθεί αναλλοίωτο για πολλές ώρες.
Το νυφικό μακιγιάζ περιλαμβάνει ψεύτικες βλεφαρίδες και γίνεται και στο μπούστο-χέρια ενω υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης τατουάζ.
Το δοκιμαστικό περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ή και περισσότερα διαφορετικά μακιγιάζ που γίνονται την ίδια ημέρα.
Δώρο μια περιποίηση προσώπου(απλός καθαρισμός, peeling, μάσκα, serum).
Θα χαρώ να βοηθήσω σε οποιαδήποτε απορία έχετε.


Τηλ.: 6938668172 - e-mail: mairoula76@hotmail.com

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της make up artist Maria Panou στο Facebook:

Maria Panou make up artists γάμος, νυφικό μακιγιαζ

 

 

 

 


Νυφικό Μακιγιάζ,
Μακιγιάζ Νύφης
Αθήνα
Περισσότερα...
Μακιγιάζ Νύφης
Παπαδιαμαντοπούλου 22, Αθήνα
Περισσότερα...
Περιποίηση - Μακιγιάζ Νύφης
Σμύρνης 35, Νέα Φιλαδέλφεια
Περισσότερα...
Μακιγιάζ για Νύφες
Αθήνα
Περισσότερα...
Νυφικό Μακιγιάζ,
Δαβάκη 60, Καλλιθέα, 1ος όροφος
Περισσότερα...
Νυφικό Μακιγιάζ,
Μακιγιάζ Νύφης
Αθήνα
Περισσότερα...
Μακιγιάζ για Νύφες
Αθήνα
Περισσότερα...
Μακιγιάζ Νύφης
Δούσμανη 20Α, Γλυφάδα
Περισσότερα...
Νυφικό Μακιγιάζ,
Αγίου Γεωργίου 2, Χαϊδάρι
Περισσότερα...
Μακιγιάζ για Νύφες,
Κύπρου 81 Αργυρούπολη, Αθήνα
Περισσότερα...

 

 

Πότε ασχολείστε με το Νυφικό Μακιγιάζ;

 

3-4 μήνες πριν το γάμο...

Νυφικό Μακιγιάζ
Πολλά κομμωτήρια αναλαμβάνουν και το μακιγιάζ της νύφης ωστόσο μπορείτε να απευθυνθείτε και σε κάποιον ανεξάρτητο επαγγελματία μακιγιέρ. Σε κάθε περίπτωση πριν εμπιστευτείτε το νυφικό σας μακιγιάζ σε κάποιον είναι χρήσιμο να έχετε αν έχετε δει πρώτα φωτογραφίες και ίσως, ακόμα καλύτερα, μερικά ζωντανά παραδείγματα της δουλείας του. Για τη μέρα του γάμου σας τολμήστε να επιχειρήσετε ένα διαφορετικό μακιγιάζ από αυτό που συνηθίζετε για τις εξόδους σας. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, τη σταθερότητα και τη διάρκεια των καλλυντικών που θα χρησιμοποιήσετε καθώς είναι βέβαιο πως δεν θα θέλατε να δείτε το μακιγιάζ σας να καταστρέφεται κατά τη διάρκεια της μεγάλης μέρας. Έπειτα από κάθε πρόβα μακιγιάζ θυμηθείτε να βγάζετε αρκετές φωτογραφίες ώστε να έχετε μια πιο σαφή εικόνα για το πως δείχνει στις φωτογραφίες.


Σκεφτείτε το ενδεχόμενο ο μακιγιέρ που θα αναλάβει την περιποίηση σας να βρίσκεται και στο χώρο δεξίωσης ώστε να φρεσκάρει το μακιγιάζ σας πριν αρχίσετε να υποδέχεστε τους καλεσμένους σας. Αν μάλιστα έχετε αποφασίσει να αλλάξετε ρούχα για τη δεξίωση θα μπορούσατε ίσως να δοκιμάσετε ένα εντελώς διαφορετικό μακιγιάζ για την περίσταση που θα ταιριάζει στο στιλ και τα χρώματα του βραδύνου σας ενδύματος χαρίζοντας σας μια διαφορετική, ανανεωμένη όψη.

 

1 μήνα πριν το γάμο...

Τελικές Πρόβες Χτενίσματος και Μακιγιάζ
Κάντε μια ολοκληρωμένη πρόβα με το μακιγιάζ και το χτένισμα που έχετε αποφασίσει για το γάμο σας. Την ημέρα της τελικής πρόβας φορέστε ρούχα παρόμοιου χρωματισμού με του νυφικού σας φορέματος ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα το μακιγιάζ και το χτένισμα που έχετε επιλέξει. Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα ήταν και πάλι πολύ χρήσιμη για να έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως γράφει το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα στο φακό.