Υποδήματα Γάμου, Νυφικές ΓόβεςΓάμος Υποδήματα,Νυφικά Παπούτσια, Παπούτσια Γάμου
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Υποδήματα Γάμου, Νυφικές Γόβες,γάμος, netGamos.gr

Αναπόσπαστο στοιχείο της νυφικής σας παρουσίας, με ιδιαίτερα αισθητική και πρακτική σημασία, είναι το ζευγάρι παπουτσιών που θα φορέσετε στο γάμο σας.
Η επιλογή σας οποσδήποτε θα καθοριστεί από το νυφικό στο οποίο έχετε καταλήξει αλλά εξίσου σημαντική είναι και η αίσθηση που σας δημιουργούν όταν τα φοράτε.
Το παπούτσι, όπως και κάθε άλλο ρούχο ή αξεσουάρ θα πρέπει να το φοράτε κι όχι να "σας φοράει". Επιλέξτε νυφικά υποδήματα με τα οποία νιώθετε άνετα και σαν αίσθηση αλλά και σαν πάτημα ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα την ημέρα του γάμου σας.


Επιχειρήσεις:
Υποδήματα Γάμου, Νυφικές Γόβες

 

Υποδήματα Γάμου
καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά
Περισσότερα...
Νυφικές Γόβες
Λ. Μαραθώνος 15 & Κύπρου, Αγ. Στέφανος, Αθήνα
Περισσότερα...

 

 

Πότε ασχολείστε με τα Νυφικά Υποδήματα;

 

4-6 μήνες πριν το γάμο...

Αγορά Υποδημάτων και άλλων Αξεσουάρ και για τους δύο
Το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι αντίστοιχα δεν είναι οι μόνες αγορές που αφορούν την εμφάνιση σας. Αυτά που χρειάζεται επιπλέον ο γαμπρός είναι συνήθως πουκάμισο, προαιρετικά γιλέκο, γραβάτα ή παπιγιόν, αν δεν έχουν αγοραστεί ήδη μαζί με το κοστούμι, παπούτσια, ζώνη, μανικετόκουμπα, κάλτσες και εσώρουχα. Οι αγορές που πρέπει να γίνουν για τη νύφη είναι παπούτσια, εσώρουχα και, αν σχεδιάζετε να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη παράδοση, μια ζαρτιέρα.
Φροντίστε τα παπούτσια που θα επιλέξετε για το γάμο σας, πέρα από κομψά, να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και οπωσδήποτε να μη γλιστράνε. Η σωστή επιλογή παπουτσιών είναι απαραίτητη και για τα δύο μέλη του ζευγαριού καθώς, μη ξεχνάτε, την ημέρα του γάμου σας περιμένουν αρκετές ώρες ορθοστασίας και κίνησης. Καλό είναι επίσης να φορέσετε και να κάνετε αρκετές πρόβες με τα παπούτσια, πάντα μέσα στο σπίτι ώστε να μη φθαρούν, έτσι ώστε κάπως να μαλακώσουν και να φορεθούν πιο άνετα την ημέρα του γάμου σας.