Γάμος, διοργάνωση γάμου, βάπτιση | Netgamos.gr
γαμος, διοργάνωση γάμου, προετοιμασία γάμουπροσκλητήρια γάμου, φωτογραφία γάμου, γαμήλια δεξίωση, νύφη, νυφικά
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Χρονοδιάγραμμα Προετοιμασιών Γάμου

 

9 με 12 μήνες πριν 6 με 9 μήνες πριν 4 με 6 μήνες πριν
4 με 3 μήνες πριν 3 με 2 μήνες πριν 1 μήνα πριν
1 εβδομάδα πριν Παραμονή του γάμου Η Ημέρα του Γάμου σας

 

 

1 μήνα πριν

Αποστολή των Προσκλητηρίων
Έχετε πλέον μπει στην τελική ευθεία του γάμου σας. Έχετε ήδη αναγγείλει το γάμο σας, έχετε αποφασίσει ως προς τους καλεσμένους σας, έχετε οργανώσει τα ζητήματα που αφορούν το μυστήριο, τον χώρο δεξίωσης και την εμφάνιση σας, και έχετε επιλέξει και παραγγείλει τα προσκλητήρια. Μέχρι αυτή τη στιγμή τα προσκλητήρια θα πρέπει να έχουν φτάσει στα χέρια σας και μένει τώρα να τα αποστείλετε στους καλεσμένους σας με ταχυδρομείο.

Τελική Πρόβα Νυφικού
Ένα μήνα πριν το γάμο σας το νυφικό σας θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ενώ μένει μια τελική πρόβα για να εξασφαλίσετε πως αυτό θα δείχνει τέλειο πάνω σας. Φροντίστε να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια του νυφικού σας φορέματος και μην παραβλέψετε πράγματα που σας ενοχλούν και σας κάνουν να νιώθετε δυσφορία. Καλύτερα να καταναλώσετε λίγο περισσότερη ενέργεια τώρα ώστε να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα σας ικανοποιεί απόλυτα παρά να αγχωθείτε τελευταία στιγμή για τυχόν βελτιώσεις.

Τελικές Πρόβες Χτενίσματος και Μακιγιάζ
Κάντε μια ολοκληρωμένη πρόβα με το μακιγιάζ και το χτένισμα που έχετε αποφασίσει για το γάμο σας. Την ημέρα της τελικής πρόβας φορέστε ρούχα παρόμοιου χρωματισμού με του νυφικού σας φορέματος ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε καλύτερα το μακιγιάζ και το χτένισμα που έχετε επιλέξει. Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα ήταν και πάλι πολύ χρήσιμη για να έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως γράφει το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα στο φακό.

Επικοινωνία για την επιβεβαίωση των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο
Βεβαιωθείτε αν έχουν φτάσει σε όλους τους παραλήπτες τα προσκλητήρια και μάθετε ποιοι δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν τελικά στο γάμο σας. Καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν πόσα άτομα δεν θα παρευρεθούν στην τελετή του γάμου και στην γαμήλια δεξίωση ώστε να μπορέσετε εγκαίρως να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις πάνω στις ποσότητες των παραγγελιών που έχετε κάνει. Μ’ αυτόν τον τρόπο επίσης μπορείτε να κάνετε μια καλύτερη ταξιθέτηση αποφεύγοντας τις κενές θέσεις στα τραπέζια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν άσχημη εντύπωση. Κυρίως όμως, γνωρίζοντας ότι κάποιο προσκλητήριο δεν έχει φτάσει από λάθος στον προορισμό του αποφεύγετε η παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί ενδεχομένως με κάποιον καλεσμένο σας

Επόμενο: 1 εβδομάδα πριν