Γάμος, διοργάνωση γάμου, βάπτιση | Netgamos.gr
γαμος, διοργάνωση γάμου, προετοιμασία γάμουπροσκλητήρια γάμου, φωτογραφία γάμου, γαμήλια δεξίωση, νύφη, νυφικά
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Χρονοδιάγραμμα Προετοιμασιών Γάμου

 

9 με 12 μήνες πριν 6 με 9 μήνες πριν 4 με 6 μήνες πριν
4 με 3 μήνες πριν 3 με 2 μήνες πριν 1 μήνα πριν
1 εβδομάδα πριν Παραμονή του γάμου Η Ημέρα του Γάμου σας

 

 

1 εβδομάδα πριν

Επιβεβαιώστε ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο και ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα
Σκεφτείτε σχολαστικά όλες τις διαδικασίες που αφορούν το γάμο σας και δείτε αν σας διαφεύγει κάτι. Επιβεβαιώστε ότι δεν βρίσκετε τίποτα σε αναμονή και ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Μέχρι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχετε παραλάβει τις βέρες (και να βρίσκονται σε φανερό μέρος...), τα είδη γάμου, το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι. Οι παράνυμφοι, οι κουμπάροι και όσοι άλλοι από το περιβάλλον σας έχουν κάποιο ενεργό ρόλο στο γάμο σας, θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι σε ότι τους αφορά άμεσα και απολύτως έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα. Όλοι οι επαγγελματίες που θα συνεισφέρουν στο γάμο σας θα πρέπει επίσης να είναι απολύτως προετοιμασμένοι για όσα έχετε συμφωνήσει και περιμένετε απ’ αυτούς.

Επικοινωνία για Τελική Επιβεβαίωση με τους Επαγγελματίες
Αν έχετε φροντίσει να επιλέξετε αξιόπιστες επιχειρήσεις γάμου είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο θα σας ανακουφίσει πολύ αν επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες που έχουν αναλάβει τις διάφορες υπηρεσίες του γάμου σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα έχετε προγραμματίσει ισχύουν.

Χαλαρωτικό Μασάζ και Ξεκούραση από Εξειδικευμένα Κέντρα
Αν κάτι χρειάζεστε περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι μάλλον ηρεμία και χαλάρωση. Έπειτα μάλιστα από όλη αυτήν την ένταση που βιώσατε τους μήνες της προετοιμασίας του γάμου σας δικαιούστε και χρειάζεστε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Αφιερώστε μια μέρα στον εαυτό σας. Μια επίσκεψη σε κάποιο κέντρο μασάζ και spa αποτελεί την καλύτερη επιλογή ώστε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να δείξετε πιο όμορφη και αναζωογονημένη.

Bachelor party
Από σήμερα ο χρόνος σας ανήκει.! Ήρθε η στιγμή να αφήσετε κατά μέρος τις ευθύνες και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε το γάμο σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε μαζί με τους φίλους σας. Ότι κι αν έχετε αποφασίσει να κάνετε στο bachelor party σας πλαισιώστε το με κέφι και καλή ενέργεια. Φροντίστε να περάσετε υπέροχα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Βρίσκεστε πλέον στην τελική ευθεία για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής.

Επόμενο: Παραμονή του γάμου