αίθουσες γάμου, γαμήλια δεξίωση,αίθουσες δεξιώσεων, δεξίωση γαμου, γάμος γαμήλια δεξίωση,δεξίωση γαμου,αίθουσες δεξιώσεων,γαμήλιες δεξιώσεις
Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
αίθουσες γάμου, αίθουσες δεξιώσεων,γάμος, netGamos.gr

Μετά την συναισθηματική ένταση που βιώσατε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο μυστήριο του γάμου σας, σειρά έχει ο εορτασμός!. Είναι η στιγμή που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα συγκεντρωθείτε σε ένα καλαίσθητο χώρο εστίασης για να γιορτάσετε το ξεκίνημα της νέας σας ζωής ως ζευγάρι. Οι καλεσμένοι σας θα σας ευχηθούν σηκώνοντας το ποτήρι τους στην υγεια σας, θα γευματίσουν και θα συζητήσουν έχοντας επίσης την ευκαιρία να βρεθούν με αγαπημένα τους πρόσωπα που ίσως είχαν πολύ καιρό να δουν. Εσείς θα ολοκληρώσετε το τελετουργικό του γάμου χορεύοντας τον πρώτο χορό, κόβωντας τη γαμήλια τούρτα και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.
Επιλέγοντας μια ποιοτική αίθουσα γάμου ή ένα κτήμα γάμου εξασφαλίζετε την επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσης. Οι επαγγελματίες της δεξίωσης γάμου θα σας εγγυηθούν άψογο catering και menu γάμου, κατάλληλη ηχητική κάλυψη και φωτισμό αφήνοντας σε εσάς μόνο τη διασκέδαση.


Επιχειρήσεις:
Κτήματα Γάμου - Αίθουσες Γάμου - Γαμήλιων Δεξιώσεων

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

Δεξιώσεις Γάμου - Βάπτιση, Αίθουσες Δεξιώσεων, Κτήματα Γάμου, Αίθουσες γάμων.
Η επιχείρησή μας έχει μια πολυποίκιλη διαδρομή στον χώρο της εστίασης από το 1992. Η τελευταία δραστηριότητά μας με <<το Πάλαι Ποτέ>>, γνώρισε τεράστια επιτυχία και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό!

Οι γάμοι, οι βαπτίσεις αλλά και τα επαγγελματικά events, που διοργανώσαμε στον χώρο του <<Πάλαι Ποτέ>> στην Γλυφάδα, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και άφησαν εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες – φίλους.

Για όλους αυτούς τους λόγους και με 16 χρόνια εμπειρίας οδηγό, είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορούμε να διοργανώσουμε , το τέλειο GALA για εσάς.!!!!


Διεύθυνση: Λεωφ. Βάρης Κορωπίου 250 | Κορωπί 194 00, τηλ.: 69 36 69 4444, e-mail: galatisaris@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://www.ktimata-gamou-gala.gr/

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Gala Multi Events στο Facebook:

 

 


Δεξιώσεις Γάμου - Βάπτιση Κοινωνικών & Εταιρικών Εκδηλώσεων, Wedding Planning.
Δώστε στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας την πολυτέλεια που σας αξίζει. Το Politia Tennis Club είναι η ιδανική επιλογή που υπογράφει την τελειότητα για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας. Εδώ και 25 χρόνια πραγματοποιούνται στο Club οι πιο εντυπωσιακοί γάμοι ενώ αναγέννηση με νέα πνοή έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια με καινοτομίες σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης.


Διεύθυνση: Αριστοτέλους 18, 145 63 Κηφισιά, Πολιτεία, τηλ.: 210 6200.003, e-mail: info@politiatennisclub.gr

Ιστοσελίδα: http://www.politiatennisclub.gr

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας PolitiaTennis Club στο Facebook:

 

 


Κτήμα Λιάκος, κτήματα Γάμου, κτήμα γαμήλιων και κοινωνικών εκδηλώσεων Κτάμα Δεξιώσεων - Γάμου
Catering Γάμου
Kων. Ρεμπούσκου 1
Σπάτα - Αττικής
Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...
κτήματα γάμου, γαμήλια δεξίωση,κτήματα δεξιώσεων, δεξίωση γαμου, Αλσος Νυμφών Κτήμα γάμου,
Γαμήλια Δεξιώση
27 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας
Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...
αίθουσες γάμου, γαμήλια δεξίωση,αίθουσες δεξιώσεων, δεξίωση γαμου, Ιοκάστη Αίθουσες Γάμου, Δεξιώσεων
Καλάμου 29, Καπανδρίτι

Ιστοσελίδα...

 

 

 

 

Πότε ασχολείστε με την επιλογή Αίθουσας - Κτήματος Γάμου - Δεξιώσεων;

 

6-9 μήνες πριν το γάμο...

Αναζήτηση του Χώρου Δεξίωσης
Αν τελικά αποφασίσατε να οργανώσετε μόνη τις λεπτομέρειες ξεκινήστε πρώτα αναζητώντας το χώρο της δεξίωσης των καλεσμένων σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποια αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα ξενοδοχείου, κτήμα ή ακόμα και κάποιον δικό σας χώρο. Η επιλογή του χώρου δεξίωσης συνηθίζεται να είναι μια από τις πρώτες κινήσεις που προγραμματίζουν οι μελλόνυμφοι. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι κι εσείς να ξεκινήσετε την αναζήτηση του δικού σας χώρου όσο το δυνατό πιο νωρίς. Διαφορετικά μπορεί να εκπλαγείτε από το φορτωμένο πρόγραμμα των περισσότερων ανάλογων χώρων και να δυσκολευτείτε να κλείσετε την ημερομηνία που θέλετε, ειδικότερα αν έχετε προγραμματίσει το γάμο σας τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μέχρι αυτή τη στιγμή και έπειτα από συζήτηση με τους γονείς και των δύο θα πρέπει να έχετε σχηματίσει σε γενικές γραμμές μια εικόνα του αριθμού των καλεσμένων σας. Φροντίστε σε κάθε περίπτωση ο χώρος που θα επιλέξετε να αρκετά μεγάλος ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα όλο το πλήθος των καλεσμένων σας. Αν πρόκειται να δεξιωθείτε έναν πιο στενό κύκλο καλεσμένων σκεφθείτε το ενδεχόμενο ενός μικρότερου χώρου που θα προσέδιδε τη ζεστασιά που αρμόζει στην περίσταση. Πέρα από την αισθητική του χώρου δεξίωσης αξίζει να δώσετε προσοχή στην καθαριότητα, το service, τον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αλλά και σε μικρότερες λεπτομέρειες όπως τα τραπεζομάντιλα, τα σερβίτσια, το στήσιμο των τραπεζιών κ.α.

 

3-4 μήνες πριν το γάμο...

Ενημέρωση της Αίθουσας Εκδηλώσεων και του Catering σχετικά με τον τελικό αριθμό των καλεσμένων σας
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον χώρο που έχει αναλάβει τη γαμήλια δεξίωση σας για να τους ενημερώσετε σχετικά με τον ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων σας ώστε να επιμεληθούν διάφορα πρακτικά θέματα όπως η ταξιθέτηση των τραπεζιών και των θέσεων, τα μέλη του προσωπικού που θα χρειαστούν κ.α. Αν έχετε αναθέσει το μενού σε κάποια εταιρεία Catering θα πρέπει επίσης να τους ενημερώσετε ώστε κι εκείνοι να προγραμματίσουν την προετοιμασία και τον αριθμό των πιάτων. Σ’ αυτή τη φάση θα μπορέσετε να σχηματίσετε και μια πιο σαφή εικόνα σχετικά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις άμεσες ανάγκες της δεξίωσης. Με την ευκαιρία είναι καλό να αρχίσετε να σκέφτεστε σχετικά με τις θέσεις των καλεσμένων σας στα τραπέζια.

 

2-3 μήνες πριν το γάμο...

Ταξιθέτηση Καλεσμένων στα τραπέζια της Δεξίωσης
Σε συνεννόηση με την αίθουσα θα πρέπει να ετοιμάσετε το τελικό σχεδιάγραμμα με τις θέσεις που θα έχουν οι καλεσμένοι σας στα τραπέζια της δεξίωσης. Η κατανομή των τραπεζιών και των καθίμενων εξαρτάται από τη θέση και το ρόλο των καλεσμένων σας στην οικογένεια και στο φιλικό σας περιβάλλον. Καλό είναι να ομαδοποιήσετε τους καλεσμένους σας ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα, τους μεταξύ τους δεσμούς και τη συγγένεια. Αποφύγετε να τοποθετήσετε δίπλα ανθρώπους μεταξύ των οποίων γνωρίζετε πως υπάρχει κάποια σύγκρουση αφενός για να μην υπάρξει ακόμη και η ελάχιστη ένταση και αφετέρου για να μπορούν να έχουν όλοι οι καλεσμένοι σας την καλύτερη δυνατή διάθεση.

 

 

Φωτογραφία γάμου Madmelon